Have a question? Give us a call: +86 31185028822

Hoopanee o drupa

Ma muli o ka hopena o COVID-19, ua hoʻoholo ʻo Messe Düsseldorf GmbH e hoʻopanee i ka drupa i ka 20 a 30 ʻApelila 2021. Eia ka ʻike mai www.drupa.com.

Ua hoʻopanee ʻo Messe Düsseldorf GmbH i ka drupa i ka 20 a 30 ʻApelila 2021.

I ka hana ʻana pēlā, ke hahai nei ʻo Messe Düsseldorf i ka ʻōlelo aʻoaʻo a ka hui hoʻokele pilikia o ke Aupuni Pekelala Kelemania e noʻonoʻo i nā loina o ka Robert Koch Institute i ka wā e loiloi ai i ka pilikia o nā hanana nui.Ma muli o kēia ʻōlelo aʻo a me ka piʻi nui ʻana o ka nui o ka poʻe i loaʻa i ka maʻi corona hou (SARS-CoV-2), me ʻEulopa, ua loiloi hou ʻo Messe Düsseldorf i ke kūlana.Eia kekahi, aia ka hoʻoholo nui i hoʻopuka ʻia e ke kūlanakauhale ʻo Düsseldorf ma 11 Malaki 2020, kahi i pāpā ʻia ai nā hanana nui me ka ʻoi aku o 1,000 mau mea komo i ka manawa like, a me nā alakaʻi federal a me ka mokuʻāina e pili ana i ka palena o ka nohona. hui mai 22 Malaki 2020.

"Ua lawe ʻia ka hoʻoholo ma ke kūkākūkā pili ʻana me kā mākou papa ʻōlelo aʻoaʻo a me nā hui kākoʻo," wahi a Werner M. Dornscheidt, Luna Hoʻomalu o ka Papa Hoʻokele o Messe Düsseldorf GmbH.Hōʻike pū ia i nā makemake o kēlā me kēia ʻoihana: "Ma ke ʻano he hoa pili, ke hana nei mākou i nā mea āpau i ko mākou mana e hōʻemi i nā poho waiwai i loaʻa i kā mākou mea hōʻike".

ʻO 2020 kahi makahiki me ke kūlana paʻakikī.ʻO ka honua holoʻokoʻa me Prime Sign ke alo nei i ka paʻakikī o ka home a me ka honua honua o kahi ʻano ʻike ʻole ʻia i nā makahiki he nui.Aia ka hoʻokele waiwai o ka honua ma lalo o ke kaomi iho hou.ʻOiai ua hoʻopau ʻia nā hōʻikeʻike he nui, ʻaʻole i pau ka Prime Sign i ka lawe ʻana i nā manaʻo hou a me ka hoʻomohala ʻana i nā mea hou.E ʻoluʻolu e kipa i kā mākou pūnaewele e ʻimi i nā huahana a me nā manaʻo hou.Manaʻo mākou e hoʻomaikaʻi koke ke kūlana honua.


Ka manawa hoʻouna: Mei-12-2020